+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Profil společnosti

Avantgarda zastřešení

Útulná a chráněná zahrada, kde se můžete schovat před horkem nebo deštěm a trávit čas se svými blízkými – dokonalý doplněk vašeho domova. Terasové kryty vyrábíme již dlouhou dobu a víme, co naši zákazníci potřebují. Jednou z hlavních výhod našich přístřešků je možnost individuální konfigurace Vaší objednávky pomocí našeho online konfigurátoru. Tým Durchdacht se snaží ke každé zakázce hliníkového zastřešení terasy přistupovat individuálně.

Pokud přemýšlíte, jak chránit vaši terasu před deštěm nebo sluncem, nabízíme vynikající řešení. S našimi přístřešky můžete dát svému domovu krásný tvar pro udržovaný venkovní život a učinit náš venkovní prostor využitelný za každého počasí.

 

Dobré Ceny

Jsme přesvědčeni, že kryt na terasu by měl mít k dispozici každý majitel domu se zahradou nebo letní terasou. Zaměřujeme se na sériovou výrobu zastřešení teras, digitalizaci a promyšlené pracovní postupy. Neustálé testování materiálů příslušnými specialisty i nadále zaručuje dobré jméno společnosti, protože kvalita hliníkového a skleněného zastřešení terasy musí odpovídat ceně.

Garantujeme kvalitu

Při výrobě hliníkových krytů terasy používáme hliník 6063-T6, který je o 24 % pevnější než 6060- T5 používaný některými výrobci.

Sluneční a dešťové terasy od společnosti Durchdacht jsou jedinečné svou kvalitou díky použití pozinkované pružinové oceli v každém okapu. Díky extrémně pevné oceli jsou všechny naše terasové střechy obzvláště odolné vůči zatížení až 80 kg/m2. Dobře navržené kryty na terasu mají označení CE, takže splňují všechny normy EU a chrání terasu před deštěm, hurikány nebo čerstvým sněhem. Na naše produkty poskytujeme záruku 10 let.

Proč my?

Další výhodou pro nás, kromě poměru ceny a výkonu, je pokrytí sortimentu v produktech našich dceřiných společností. To zaručuje optimální pozorování všech pracovních procesů při výrobě terasových zastřešení z hliníku a skla. Předcházíme tak příjmu nekvalitního zboží a pomáháme našim specialistům věnovat maximální pozornost kvalitě zboží. Při výrobě terasových střech také všude, kde je to možné, používáme recyklovatelné stavební materiály. Zastřešení terasy ekologicky šetrnými materiály je nejen dobré pro zdraví spotřebitele, ale také usnadňuje generační proces v přírodě, např. prostřednictvím zalesňování. 

Durchdacht je dnes pravděpodobně jedním z nejoblíbenějších střešních řešení na trhu.