+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Volně stojící zastřešení terasy od společnosti Durchdacht

Vaše volně stojící Zastřešení terasy / K dispozici nyní!

Vytvořte si na zahradě nebo na verandě exkluzivní oázu pohody. Kreativně vylepšete nevyužitá zákoutí a vytvořte místo, kde můžete kdykoli stylově a pohodlně trávit čas, chráněni před sluncem a povětrnostními vlivy. S volně stojícím krytem terasy můžete svému venkovnímu prostoru dodat něco, co má něco do sebe. Na Durchdacht si můžete zastřešení přizpůsobit pomocí naší patentované markýzy pod sklem nebo posuvných skleněných stěn. Zastřešení terasy vyrábíme v nejvyšší kvalitě: ze silného, robustního hliníku s extra stabilním žlabem, vše “Made in Germany” a na přání i jako kompletní stavebnici, kterou si můžete postavit sami.

 

Volně stojící terasové střechy – flexibilní řešení zastřešení

V případě terasových střech s napojením na stěnu je terasová střecha připevněna ke stěně domu. Tato varianta je pravděpodobně nejběžnější a je užitečná zejména v případě, že terasa přímo sousedí s domem. Ne vždy je však upevnění na stěnu možné nebo žádoucí: aby bylo možné stříšku na fasádu připevnit, musí být dostatečně stabilní. Například u fasád s tepelněizolačním kompozitním systémem (ETICS) obvykle není možné stříšku na stěnu domu bez dalšího namontovat.

Volně stojící zastřešení terasy je skvělou alternativou k montáži na zeď. Toto řešení zastřešení nabízí také větší flexibilitu, protože volně stojící střechu terasy můžete postavit kdekoli a nezávisle na stěně domu. Při výběru zastřešení terasy se mnoho domácností rozhoduje pro volně stojící verzi také proto, že celá konstrukce vypadá skvěle a vyzařuje exkluzivní kouzlo před domem a zahradou.

Rádi vám kdykoli osobně poradíme nebo vám položíme otázky prostřednictvím našeho kontaktního formuláře.

Další možnosti: Svůj volně stojící kryt terasy můžete rozšířit o následující doplňky.

Přední a boční panely z 10 mm bezpečnostního skla. Na vyžádání si můžete objednat stříšku s klínovými okny, nástěnnými nebo posuvnými prvky.

Stínování, osvětlení:Pro maximální pohodlí si můžete objednat naši markýzu pod sklo jako ochranu proti slunci, osvětlovací prvky LED, sálavé topné těleso a vhodné čisticí materiály pro volně stojící střechu terasy.

Montáž volně stojícího krytu terasy: jednoduchá montáž svépomocí nebo odborný servis

Požadovaná konfigurace se dodává jako hotová sada se všemi potřebnými prvky a přesnými pokyny. Montáž je podrobně vysvětlena a je snadno pochopitelná.

Máte však také možnost nechat si volně stojící zastřešení terasy nainstalovat naší profesionální montážní službou. Tuto službu nabízíme zákazníkům po celém Německu. Nabízí vám maximální pohodlí, ale naše výrobky si můžete bez problémů nainstalovat i sami.

Řešení střešních krytin od společnosti Durchdach: Vaše výhody

Střecha terasy, ať už volně stojící nebo připevněná na fasádu, splňuje v zásadě dva požadavky: Je funkční a zároveň vytváří atraktivní vizuální akcenty před domem. Chrání před slunečním zářením, horkem, deštěm nebo větrem. Zároveň výrazně zlepšuje vzhled vaší nemovitosti. Zejména volně stojící zastřešení terasy působí kvalitně a elegantně.

To vše však platí pouze za předpokladu, že střešní krytina splňuje vysoké standardy kvality. Střešní krytiny od společnosti Durchdacht.de jsou vyrobeny z odolných a stabilních materiálů, precizně a přesně zpracovaných. Díky pevné hmotě a prvotřídní výrobě “Made in Germany” jsou terasové střechy trvanlivé a odolné vůči povětrnostním vlivům po mnoho let – nebo desetiletí -. Po mnoha letech je jejich vizuální stav často stále stejný jako v první den – při pravidelné údržbě.

Přehled výhod řešení zastřešení teras od společnosti Durchdacht

Kvalita odolává větru a počasí
TÜV Süd Testované zpracování “Made in Germany”
Jednoduchá samoinstalace (profesionální instalace na vyžádání)
Četné možnosti přizpůsobení v konfigurátoru
Odolné a snadno se čistí
Kompetentní osobní poradenství
Faire Preise und Konditionen
Bezplatné doručení v rámci Německa

Hledáte volně stojící zastřešení terasy?

Také hledáte kvalitní volně stojící hliníkovou střechu na terasu, ale nechcete se vrátit k levným a “laciným” standardním konstrukcím z obchodu pro kutily? Durchdacht.de je vaším profesionálním partnerem, který se specializuje na vysoce kvalitní řešení zastřešení vaší zahrady a terasy. Spusťte konfigurátor ještě dnes a vytvořte si přesně takovou kombinaci zastřešení terasy, která stoprocentně splní vaše požadavky. S případnými dotazy vám samozřejmě rádi poradíme osobně.

Náš zákaznický servis můžete kontaktovat ve všední dny mezi 8. a 15. hodinou na telefonním čísle +420 777 500 775

Můžete nám také poslat zprávu e-mailem na adresu info@durchdacht.cz. Náš tým se vám obratem ozve a poradí vám osobně.