+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Záruka Durchdacht

Na naše produkty poskytuje naše společnost 10 let záruku kromě zákonných ustanovení a práv zákazníka ohledně všech jednotlivých částí položek, nabízených na našich webových stránkách. Zákonná záruka vás ujišťuje, že zboží zakoupené v našem online-shopu funguje podle očekávání.

Pokud máte na vaší terase škrábance, nedělejte si žádné starosti! Obraťe se na naše obchodníky, abyste dostali bezplatně retušovací tužku k odstaranění malých škrábanců.

* 2 roky záruka na pohyblivé a elektrické díly ochrany proti slunci od Durchdacht.de

Prohlášení o vlastnostech

Nesrovnatelná kvalita

Kde ostatní výrobci pracují s hliníkem 6060-T6 Aluminium, používá Durchdacht výhradně 25 % tvrdší 6063-T6 hliník. Produkty z Durchdacht jsou unikátní svou kvalitou a použitím galvanizované pružinové oceli pro každou trubku. Tento velmi pevný druh oceli umožňuje, že jsou všechna naše zastřešení extrémně stabilní, až do 80 kg na m²! Durchdacht terasová zastřešení nesou CE-značku garance, jak je to v celé EU stanoveno normou. Kromě toho jsou konstrukce našeho zastřešení odolné proti: poryvům větru, novému sněhu nebo zemětřesení. 

Prohlášení o vlastnostech |  Stahnout

Označení CE

Osvědčená kvalita

Jednotlivé konstrukční díly, které jsou součástí této objednávky, jsou vyrobeny na základě požadavků EN 1090-1, testovány TÜV a mají zkušební značku CE. Požadavkem pro získání shody a záruky je, že byly přesně dodrženy montážní pokyny a výrobky nejsou montovány v extrémních sněhových zónách (>800 N/m², např. V Alpách/nebo v extrémním větrných podmínkách (>32 m/s).

CE-označení  Stahnout