+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Otevření pobočky v Karlových Varech

Od června máme nově otevřenou pobočku v Česká republice a to konkrétně v Karlových Varech.

Těší nás, že firma Durchdacht se rozšiřuje i k nám do České republiky. Můžete se těšit, na kvalitní hliníkové pergoly s moderním designem.

Přikládáme odkaz, na článek a níže jeho překlad do češtiny : Durchdacht.de otevírá novou pobočku v České republice

 

Durchdacht.de, přední společnost v oblasti inovativních řešení systémů protisluneční ochrany , jako jsou terasové střechy , přístřešky pro auta , zimní zahrady a Bioklipatické pergoly (jak nástěnné , tak volně stojící verze), s potěšením oznamuje otevření své nové pobočky v České republice ( Karlovy Vary ). Durchdacht.de tímto krokem pokračuje ve své růstové strategii a upevňuje svou přítomnost v regionu střední Evropy.

Nová pobočka v České republice bude sloužit jako centrum pro expanzi obchodních aktivit ve východoevropských zemích EU. Durchdacht.de nabízí řešení na míru v oblastech terasových zastřešení, přístřešků pro auta, zimních zahrad i pergol a posuvných skleněných stěn, které jsou šité na míru specifickým potřebám českého trhu.

„V České republice vidíme velký potenciál našich řešení a těšíme se, že budeme moci ještě lépe obsluhovat naše místní zákazníky ,“ vysvětlil Alexander Dik, jeden z jednatelů společnosti. ” Naše nová kancelář nám ​​umožní budovat užší vztahy s našimi partnery a zákazníky a přímo reagovat na potřeby trhu.”

Otevření pobočky také přispěje k vytváření pracovních míst v regionu a podpoří tak místní ekonomiku. Durchdacht.de se zavazuje najímat a školit talentované specialisty s cílem dále podporovat růst společnosti a inovační sílu .

Pro více informací o Durchdacht.cz a jejích nových aktivitách v České republice navštivte naše webové stránky https://durchdacht.cz nebo nás kontaktujte přímo: Andrei Kulbidiuk , jednatel české pobočky.

Plánují se také budoucí umístění v Litvě , Lotyšsku , Maďarsku a na Slovensku .