+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Naše střešní sada

Domácí kutilové jsou velmi trendy

S naší sadou markýz, zastřešení a verand pro váš domov ušetříte náklady na montování, protože všechny konstrukce lze lehce smontovat. Přikládáme k výrobkům všechny nutné návody, které průběh montování srozumitelně vysvětlují. Tak si můžete svou budoucí střešní terasu, přístřešek na auto nebo zimní zahradu postavit sami.

Žádné náklady na montáž

Díky naší jednoduché technologii a lehce dostupnému návodu máte možnost si terasu postavit vlastníma rukama a neuchylovat se k pomoci odborníků, což šetří peníze.

Dostupné pokyny

Snažili jsme se pro vás sestavit co nejdostupnější návod, aby při montáži našeho produktu nebyly žádné problémy.

Bezpečný design

I přes snadnou montáž jsou naše konstrukce vyrobeny z hliníku a jsou velmi spolehlivé, smontované vám budou sloužit dlouhou dobu.

Doprava zdarma

Všechna naše zastřešení jsou obvykle vyrobeny během několika dnů a poté zdarma doručeny přímo k vám.

Vaše jednoduchá vlastní montáž

Dodávka

Jakmile jsou zastřešení vyrobena, jsou dopravena k vám. Náš vnitřní prodej vám sdělí termín dodání, který může být realizován krátce po vaší objednávce. Sadu vám pak dodáme nerozbitně a vhodně zabalenou.

Podrobnosti sestavení

Naše konstrukce jsou pro vlastní montáž jednoduše koncipovány. Ke každé objednávce dodáváme jednoduchý návod, který výstavbu produktu vysvětluje – ať už je to střešní terasa, přístřešek pro auto nebo zimní zahrada. Pokud máte problémy nebo otázky k montáži produktu, je vám ochotně dispozici náš poradce a odpoví vám vaše otázky.