+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Bytová výstavba, výstavba rodinných
domů, developeři

Odborníci DURCHDACHT vás podpoří ve všech vašich projektech

Moderní výstavba je náročná výzva, která neustále staví soukromé I veřejné stavitele před řadu výzev. My v DURDACHT vás podpoříme našimi idividuálními a flexibilními řešeními v každém stavebním projektu.

DURCHDACHT řešení pro všechny požadavky v soukromém a veřejném bydlení.

S našimi modulárními stavebnicemi těžíte z vysoké úrovně flexibility a skvělé kvality v každém projektu bytové výstavby. Inovativní řešení od Durchdacht splňují všechny požadavky a nejvyšší nároky: naše prémiové produkty pro soukromý a veřejný sektor bydlení umožňují optimální využití místa a prostoru a přispívají tak k rozumnému zahušťování obytného prostoru. Zejména v dnešní době, kde jsou stavební plochy v mnoha městěch a obcích vzácné a stavební pozemky jsou malé, je vyžadována kompaktní konstrukce, a naše modulární produktové řady nabízejí velkou flexibilitu. I přes nedostatek místa si můžete s produkty DURCHDACHT užívat velkou míru individuality při realizaci vašich nápadů. Vaše požadavky v oblasti bydlení pro nás nemohou být dostatečně komplexní: nechte naše specialisty, aby vám individuálně a komplexně poradili, jaké máte možnosti.

Na přání můžeme také vyrobit produkty, které jsou speciálně přizpůsobeny vašim požadavkům a mají své vlastní sériové číslo. Tímto způsobem pro vás navrhneme vaši vlastní produktovou řadu a vy se odlišíte od svých konkurentů – ale také společně pracujeme na individuálním řešení náročného projektu. Rozhodující není počet kusů, ale společné hledání individuálního řešení pro váš náročný projekt. I pro velmi rozsáhlé projekty v soukromém sektoru (např.velké rodinné domy, obytné komplexy, řadové bytové komplexy) i ve veřejném sektoru (sociální obytné domy, obecní domy a instituce) jsme pro vás ten pravý partner: odborníci v DURCHDACHT vám rádi komplexně poradí s vaším stavebním projektem a vytvoří pro vás atraktivní nabídku. Promluvte si s námi: rádi Vám pomůžeme!

Vysoká Individualita:

S našimi dobře promyšlenými produktovými řešeními – jako jsou sériové produkty neboprojekty námi přizpůsobené podle vašich specifikací – težíte z vysoké úrovně flexibility. Pro každý projekt, bez ohledu na velikost, pro vás najdeme to správné řešení.

Kompetentní kontaktní osoby:

Po celou dobu plánování a výstavby je vám k dispozici kompetentní kontaktní osoba. Schůzky a návštěvy na místě jsou pro nás samozřejmostí.

Variabilní dodací lhůty:

Podle našeho výrobního procesu se můžeme domluvit na termínu výroby a dodání individuálně podle vašeho harmonogramu. To znamená, že nemusíte mít objednané produkty uložené. Naplánování jednotlivých výrobních kroků je možné i u rozsáhlých stavebních projektů.

Instalace na místě:

Durchdacht, lídr na trhu modulárních terasových zastřešení v Evropě, vám nabízí celostátní instalační službu pro všechny sestavy. O montáž se za vás postarají zkušení řemeslníci z našich renomovaných firem po celém Německu. To šetří čas a personál na stavbu.

Zkontrolováno statikem:

Všechny produkty DURCHDACHT se dodávají s komplexními statistickými dokumenty a výkresy. Z toho jsou patrná zásadní data.

Pevná plánovaná základna:

Kromě podkladů od našeho statika obdržíte také individuální zakládací plan pro vaši stavbu.

Jednotlivé texty nabídek:

Všechno je dobře promyšlené: jako náš partner v oblasti bytové výsatavby obdržíte naše zadávací texty v obvyklých formátech stažení a na našich webových stránkách.

Kontaktní osoba:

Od první konzultace o konkrétním plánování až po bezchybnou realizaci je vám kdykoliv osobně k dispozici kompetentní kontaktní osoba.

Kontaktní osoba:

Oblast

Niedersachsen, Schleswig-Holstein, Hamburg, Bremen, Nordhein Westfalen, Saarland, Hesen, Rheinland-Pfalz:

Kontaktní Osoba:

Alexander Dik

Telefon:

+49 6155 840 792

Kontaktní osoba:

ad@durchdacht.de

Fax:

+49 6155 840 799

Oblast

Bayern, Baden-Württemberg:

Kontaktní osoba:

Waldemar Bersch

Telefon:

+49 6155 840 792

Kontaktní osoba:

wb@durchdacht.de

Oblast

Nové spolkové země

Kontaktní osoba:

Wolfgang These

Telefon:

+49 6155 840 792

Kontaktní osoba:

wt@durchdacht.de

Fax:

+49 6155 840 799

Upozorňujeme, že tato stránka je k diispozici pouze pro bytovou výstavbu, výstavbu rodinných domů a developer nemovitostí.

Pro dotazy od soukromých zákazníků můžete využít náš kontaktní formulář, který bude předán týmu soukromých zákazníků.

FORMULÁŘ ŽÁDOSTI PRO SOUKROMÉ ZÁKAZNÍKY

Bez ohledu na to, jak velký je Váš projekt, rádi Vám odborně poradíme