+++ Podzimní výprodej! +++ 12% sleva + doprava zdarma! +++ Platba možná v €, nebo Kč dle aktuálního kurzu. +++

Střechy teras s matnými skleněnými střechami!

Ode dneška najdete na stránkách Durchdacht také střechy teras s matnými skleněnými střechami! Užijete si více soukromí, luxusní vzhled a střechu, na které je méně vidět nečistota. Jako vždy těžíte z vysoké kvality za nejnižší cenu na trhu. Stejně jako čiré sklo má i matné sklo dlouhou životnost. Kromě toho jsou tyto střešní desky méně citlivé na poškrábání než polykarbonátové střešní desky. Níže naleznete veškeré informace o tomto NOVÉM typu střechy.

Jedinečné světlo a atmosféra

Matné sklo zajišťuje rozptýlení dopadajícího slunečního světla pod krytem terasy. Světlo je rovnoměrně a rovnoměrně rozptýleno, což vytváří atmosférický efekt a umožňuje průchod většiny slunečního světla. Durchdacht doporučuje dodatečnou objednávku automatická ochrana před sluncem pro maximální zážitek a optimální regulaci tepla.

Více soukromí

Matné sklo není zcela průhledné, takže si můžete užívat soukromí.

Méně viditelné nečistoty

Protože skvrny, otisky prstů a drobná znečištění jsou na neprůhledné střeše méně viditelné, budete muset střešní panely v praxi čistit méně často.

Matné skleněné střešní panely od jiných výrobců jsou někdy matné nalepením fólie nebo leptáním skleněných panelů chemikáliemi. Výsledkem je, že tyto střešní tabule mají hrubou povrchovou strukturu, na které snadno ulpívají nečistoty. Střešní tabule Durchdacht® získávají svůj mléčně bílý vzhled díky vrstvám PVB mezi skleněnými tabulemi a jsou navenek stejně hladké jako čiré sklo. Na střešních plátech Durchdacht® proto ulpívá méně nečistot než na střešních plátech, které získávají mléčně bílou barvu jiným způsobem.

Luxusní vzhled

Střešní panely z matného skla vytvoří pod vaší střešní krytinou zcela jinou atmosféru. Přesvědčte se o kráse matného skla sami porovnáním s ostatními možnými typy střech. Můžete si objednat vzorové balení obsahující různé materiály. Návštěva našeho showroomu&nbspje samozřejmě také dobrým způsobem, jak se zorientovat.

Technické vlastnosti

Střešní panely z matného skla Durchdacht® jsou stejně jako střešní panely z čirého skla Durchdacht® o šířce 98 cm vyrobeny z tvrzeného a vrstveného bezpečnostního skla 4-4-2 o tloušťce 8,76 mm. Termín 4-4-2 znamená, že jsou použity dvě vrstvy skla o tloušťce čtyři milimetry a mezi nimi dvě vrstvy PVB fólie o tloušťce 0,38 milimetru. Rozdíl mezi čirým a matným sklem je způsoben použitím jiného typu PVB fólie.

Stejně jako průhledné sklo splňuje i průhledné matné sklo normu NEN-EN-12600 pro vrstvené bezpečnostní sklo bezpečnostní třídy 1B1. Jedná se o nejvyšší třídu pro vrstvená bezpečnostní skla.